U bevindt zich hier: HomeTeamAdvocatenRoosje Uyttendaele

Advocatenkantoor Roosje Uyttendaele BV
KBO 0740463158
roosje.uyttendaele@tka-jur.be

assistent personen- en familierecht KU Leuven - Na mijn studies aan de rechtsfaculteit van de KU Leuven, werkte ik 6 jaar bij professor Patrick Senaeve als assistent-onderzoeker aan het Instituut Personen- en Familierecht. In die functie publiceerde ik verscheidene wetenschappelijke bijdragen en sprak op heel wat congressen.

advocaat -  In 1989 schreef ik me in als advocaat aan de Brusselse balie, als advocaat-stagiair bij TKA. Na een aantal jaren als medewerker trad ik in 1997 toe tot TKA.

bijkomende opleidingen - Na mijn studies bleef ik tal van vormingen volgen. Zo bekwaamde ik mij verder in het vennootschapsrecht en meer bepaald in het raakvlak met het familierecht. Ik volgde ook de opleiding bemiddeling in familiezaken en ben vandaag een erkend advocaat-bemiddelaar.

lesgever – Sinds 2007 geef ik het vak familierecht aan de stageschool, de verplichte opleiding voor advocaat-stagiairs, bij de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel. Ik geef ook geregeld een gastcollege in de masteropleiding Rechten aan de KULeuven.

Roosje Uyttendaele

Materies

Ik adviseer en begeleid u graag met juridische vragen uit de volgende vakgebieden: